Siyonistler, Suriyeli muhaliflerin Semir Kuntar’ın şehadetindeki rolünü ifşa etti

Siyonistler, Suriyeli muhaliflerin Semir Kuntar’ın şehadetindeki rolünü ifşa etti
Siyonist rejimin Kanal 2 Televizyonu, Hizbullah’ın ünlü komutanı Semir Kuntar’ın suikasta uğratılmasının arkasındaki giz perdelerinden birini daha kaldırdı. Kanal, Suriyeli muhaliflerden birinin MOSSAD’a sağladığı bilgi ile Kuntar’ın şehid edildiğini ifşa etti.

 

 

Siyonist rejimin Kanal 2 Televizyonu, Hizbullah'ın ünlü komutanı Semir Kuntar'ın suikasta uğratılmasının arkasındaki giz perdelerinden birini daha kaldırdı. Kanal, Suriyeli muhaliflerden birinin MOSSAD'a sağladığı bilgi ile Kuntar'ın şehid edildiğini ifşa etti.

 

Semir Kuntar, Siyonist rejim savaş uçaklarının 10 Aralık 2015'te Şam'ın güneyindeki Ceramana bölgesindeki bir binaya düzenlediği saldırıda şehid düşmüştü.

 

Şehid Kuntar, Hizbullah'ın Önderliği Seyyid Hasan Nasrallah'ın doğrudan emri ile işgal edilmiş Golan Tepeleri'nde bir cephe açmakla görevlendirilmişti. Şehid İmad Muğniye'nin oğlu Şehid Cihad Muğniye de bu görevindeki en önemli yardımcılarından idi.

 

Semir Kuntar, 1979 yılında işgal edilmiş Filistin toprakları içerisinde gerçekleştirdiği bir gerilla eylemi sonucunda yaralanarak esir düşmüş ve 2008 yılında Hizbullah ile Siyonist rejim arasındaki esir takasıyla serbest bırakılana kadar 30 yıl hapis yatmıştı.

 

 

Medya Şafak