Netanyahu’dan yaralı Suriyeli militanlara ziyaret / Suriyeli bozgunculardan Netanyahu’ya teşekkür

Netanyahu’dan yaralı Suriyeli militanlara ziyaret / Suriyeli bozgunculardan Netanyahu’ya teşekkür
Muhalif liderlerden Muhammed Badie İsrail Radyosuna Cuma günü verdiği demeçte “Netanyahu’nun Salı günü Golan Tepelerine yaptığı bir turda Suriyeli yaralılar için hazırlanan bir saha hastanesine yaptığı ziyaretin ve burada yaptığı konuşmasının Suriye muhalefeti tarafından takdir edildiğini” söyledi

 

 

Suriye muhalefetin gerçek yüzü her geçen gün biraz daha fazla açığa çıkıyor.

 

Bu muhalif liderlerden birisi, İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun yaralı Suriyeli militanları ziyaretiyle açık bir şekilde desteğini ilan etmesine teşekkür etti.

 

Muhalif liderlerden Muhammed Badie İsrail Radyosuna Cuma günü verdiği demeçte “Netanyahu'nun Salı günü Golan Tepelerine yaptığı bir turda Suriyeli yaralılar için hazırlanan bir saha hastanesine yaptığı ziyaretin ve burada yaptığı konuşmasının Suriye muhalefeti tarafından takdir edildiğini” söyledi.

 

İstanbul'dan konuşan Badie ayrıca “Suriye halkının mücadelesine destek verenlere” teşekkür etti ve “Netanyahu'nun Suriyeli yaralılarla birlikte görünmesinin kamuoyuna büyük bir mesaj verdiğini” söyledi.

 

Netanyahu Salı günü Golan'daki bu hastanede yaptığı konuşmada “İsraillilerin yaralı Suriyelilere yardım etmek için gösterdiği insani çabalar Tel Aviv ile Esad'a destek çıkan Tahran arasındaki farkı iyice belirginleştirdi” şeklinde konuşmuştu.

 

Şubat ayı başlarında da İsrail Kanal 2 Televizyonu Golan Tepeleri'nde Kurulu olan ve 700'den fazla Suriyeliyi tedavi eden gizli İsrail saha hastanesinin görüntülerini yayınlamıştı.

 

medyasafak.com