İsrail’in kâbusu Hizbullah’ın Rıdvan Gücü

İsrail’in kâbusu Hizbullah’ın Rıdvan Gücü
Doğrudan Seyyid Hasan Nasrallah tarafından komuta edilen özel Hizbullah birliği Rıdvan Gücü’nün Akıncı ve Özel Kuvvetler olarak iki birime ayrıldığı ve 8000-10000 savaşçıdan müteşekkil olduğu belirtiliyor.

 

 

Doğrudan Seyyid Hasan Nasrallah tarafından komuta edilen özel Hizbullah birliği Rıdvan Gücü'nün Akıncı ve Özel Kuvvetler olarak iki birime ayrıldığı ve 8000-10000 savaşçıdan müteşekkil olduğu belirtiliyor.

 

Özel Kuvvetlerin görevinin Celile'ye sızarak sınırdaki 22 İsrail yerleşkesine odaklanmak olduğu da ifşa edilmiş bilgiler arasında yer alıyor.

 

Alahednews adlı siteye göre saldırı planları şöyle:

 

Akıncı Kuvvetler tarafından uygulanan ağır ateşe Kornet tanksavar füzeleri ile mücehhez motosikletler eşlik edecek. Bu Akıncı Kuvvetler arasında daha ağır malzemeler taşıyan unsurların önünü açmakla görevli mühendislik birimleri ve keskin nişancılar da olacak. Bu esnada savaşçılar sahaya ulaşabilecek herhangi bir İsrail gücünü imha edecekler.

 

Ateş gücünün yardımı ile Siyonist yerleşkeler, askeri üsler ya da stratejik temas noktaları tamamen ele geçirilecek ve Celile yerleşim alanları Hizbullah'ın kontrolü altına girecek.

 

 

www.medyasafak.net