"Eğer bizden istenirse yüz binlerce savaşçımız Irak ve Suriye'ye girer"

 "Eğer bizden istenirse yüz binlerce savaşçımız  Irak ve Suriye'ye girer"
İran Besic Güçleri Komutanı: "Suriye, Irak, Lübnan ve Filistin halkı yeterli sayıda savaşçı güce sahipler ve bizden kuvvet istemiyorlar. Fakat eğer isteselerdi bu bizim için en rahat iştir ve hemen şu an itibariyle bölgede nerede ihtiyaç duyulursa yarın göreve gitmeye hazır yüz binlerce gönüllü bulunmaktadır."

 

İran Besic Güçleri Komutanı: Eğer bizden istenirse yüz binlerce savaşçımız  Irak ve Suriye'ye girer

 

İran İslam Cumhuriyeti Gönüllü Milis Güçleri (Besic) Ordusu Komutanı General Muhammed Rıza Nakdi, "halihazırda gerçekleştirilen tüm savunmaya dönük çabaların esasta Müslümanların ilk kıblesi olan Beytülmukaddes'in korunması amacına dönük olduğunu" belirterek "Amerika, Filistin'in işgalinin devam etmesi ve Müslümanlar karşısında işlenen bu cinayetin sürdürülmesi için tüm çabasını sarf etmektedir" dedi.

 

Muhammed Rıza Nakdi "Amerika'nın IŞİD'i ve benzer terörist tekfirci grupları icat edip bölgede faaliyete geçirmesi şeklindeki gayretlerinin tümü bu uğursuz siyonist rejimi birkaç sabah daha fazla yaşatmak amacına dönüktür" diye devam etti.

 

General Nakdi "Siyonist rejim bilsin ki son nefeslerini vermektedir ve Amerikan gemisi Irak ve Şâmât (Suriye, Filistin, Lübnan) bölgesinde çok yakında çamura saplanacak ve Müslümanlar İslami Uyanış yoluyla Kudüs'ü özgür kılacaklar " şeklinde konuştu.

 

General Nakdi "Tüm verilen bu kurbanların aslında az olduğunu ve kendilerinin bundan fazlasını hazırladıklarını fakat kendilerine bu yönde bir talebin gelmediğini" belirterek şöyle devam etti:

 

"Mücahid ve mümin gençler tüm cephelerde ve kendi şehirlerinde mevcuttur. Suriye, Irak, Lübnan ve Filistin halkı yeterli sayıda savaşçı güce sahipler ve bizden kuvvet istemiyorlar. Fakat eğer isteselerdi bu bizim için en rahat iştir ve hemen şu an itibariyle bölgede nerede ihtiyaç duyulursa yarın göreve gitmeye hazır yüz binlerce gönüllü bulunmaktadır. Fakat kimse bizden bunu istemedi ve bu ülke halklarının savaşçıya ihtiyacı yoktur."

 

"Bu ülke halklarının hedefi Filistin'i özgürleştirmek olan bu mukaddes cihadı neticesine erdireceklerini ümit ediyorum. Ve her halükarda bizler de bu işe hazırız."

 

 

www.medyasafak.net