Devrim Muhafızları'ndan intikam yemini / Dün bir Hizbullah vardı bugün üç Hizbullah var

Devrim Muhafızları'ndan intikam yemini / Dün bir Hizbullah vardı bugün üç Hizbullah var
"Düşman bir zamanlar hata yaptı ve Güney Lübnan'a girdi ve Hizbullah doğdu. Ardından Suriye'ye girdi ve yeni bir Hizbullah dünyaya geldi. Bu sene de Irak'a gittiler ve bu sefer başka bir Hizbullah doğdu. Hizbullah bugün bölgede güneş gibi parlıyor."

 

Golan'da şehit düşen İranlı general Allahdadi'nin cenaze töreninde konuşan Devrim Muhafızları Komutanı Muhammed Ali Caferi "Siyonistler bizim yıkıcı şimşeklerimizi beklemelidirler. Geçmişte de gazabımıza tanık oldular" dedi ve ekledi "İslam Devrimi Muhafızları Ordusu Siyonist rejimin çöküşüne dek ayakta kalacak."

 

General Muhammed Ali Caferi şehit düşen General Muhammed Allahdadi ve Cihad Muğniye hakkında da "Bugün İslam dünyasındaki tüm gençlik Cihad Muğniye, tüm komutanlar da Allahdadi'dir. Bu şehitlerimiz İslam Devrimi'nin coğrafi sınırları arkasında bıraktığını göstermiştir" dedi.

 

Cenazede konuşan Tümgeneral Mustafa Ezadi de "İslam savaşçıları şehitlerin intikamını sert bir şekilde alacaklar dedi ve Allahdadi'nin yolu üçüncü nesil devrimciler tarafından sürdürülecektir. Bu hareket Siyonist rejimin tek bir umutsuz hareketiyle zarar görecek bir hareket değil" ifadelerini kullandı.

 

General Mustafa Ezadi İsraillilerin İranlı komutandan haberimiz yoktu açıklaması için de "Bu durum Hizbullah'ın sert tepkisini gördükten sonra duydukları korkudan kaynaklı" açıklamasını yaptı.

 

Cenaze töreninde konuşan başka bir komutan Hüseyin Hamedani de şöyle konuştu:

 

"Eğer mukavemet edip sabrederseniz sonuçlardan yana endişe etmeyeceğinizi Allah vaat etmiştir. Allah aynı zamanda düşmanlarınızın ahmaklardan olacağını ve hatalar yapacaklarını da vaat etti. Düşman bir zamanlar hata yaptı ve Güney Lübnan'a girdi ve Hizbullah doğdu. Ardından Suriye'ye girdi ve yeni bir Hizbullah dünyaya geldi. Bu sene de Irak'a gittiler ve bu sefer başka bir Hizbullah doğdu. Hizbullah bugün bölgede güneş gibi parlıyor."

 

www.medyasafak.net