Devrim Muhafızları: 10 günden az sürede 6 milyon savaşçıyı cepheye sürebiliriz

Devrim Muhafızları: 10 günden az sürede 6 milyon savaşçıyı cepheye sürebiliriz
İslam Devrimi Muhafızları Ordusu'nun kara kuvvetleri Amerikan kara kuvvetlerinin 5 katı büyüklüğündedir ve Amerika'nın tüm habisçe çabalarına rağmen İran İslam Cumhuriyeti 10 günden daha az bir zamanda 6 milyon hazır savaşçıyı cepheye sürme gücüne sahiptir.

 

 

Devrim Muhafızları'nın kurucularından ve ilk Devrim Muhafızları Bakanı Muhsin Refikdust İmam Humeyni'nin savaş zamanında söylediği "Eğer Devrim Muhafızları olmaz ise ülke de olmaz" sözünün doğrulandığını, Devrim Muhafızları olmaz ise ülkenin var olamayacağını bugün gördüklerini söyledi.

 

Devrim Muhafızları eski bakanı Refikdust "İslam Devrimi, İslam Devrimi; Amerika da Amerika olduğu müddetçe askeri ambargo altında kalacağız ve hiçbir zaman askeri anlamda bizi desteklemeyecekler. İşte bu nedenle mermiden füzeye kadar her şeyin üretimini kendimiz yapmaya başladık" dedi.

 

Muhsin Refikdust ayrıca şu dikkat çekici açıklamaları yaptı:

 

"Savaşı sonlandıracak güç sadece kara kuvvetleridir. Bugün İslam Devrimi Muhafızları Ordusu'nun (Sipah) kara kuvvetleri Amerikan kara kuvvetlerinin 5 katı büyüklüğündedir ve Amerika'nın tüm habisçe çabalarına rağmen İran İslam Cumhuriyeti 10 günden daha az bir zamanda 6 milyon hazır savaşçıyı cepheye sürme gücüne sahiptir."

 

"Depolarımız Tahran'dan Zencan'a kadar doludur ve füzelerimiz İsrail'e doğru ateşlenmeye hazır beklemektedir. Bunları Amerikalılara da gösterdik ve hatta görüntülerini filme alma izni verdik. İran'a tek bir top mermisinin ateşlenmesi Tel Aviv'i yerle bir etmemize yetecektir."

 

"İran İslam Cumhuriyeti'nin bölgedeki zaferinin tek bir sırrı vardır, o da Büyük Velayet Makamına bilinçli bir şekilde itaat etmektir."

 

 

www.medyasafak.net