36 Amerikan üssü füzelerimizin menzilinde / O uçak gemisini 7000 mürettebatıyla batıracağız

36 Amerikan üssü füzelerimizin menzilinde / O uçak gemisini 7000 mürettebatıyla batıracağız
“Amerikalılar bir uçak gemilerinde 60-70 uçak olduğunu söylüyorlar. Her neyse, bizi uçak gemileriyle korkutmaya çalışıyorlar, fakat gemilerinin büyüklüğü onu bizim için sadece kolay bir hedef yapar. Bu gemiden kaç tane uçak kalkacak? Biz o uçak gemisini 7000 mürettebatıyla batıracağız."

 

 

İran İslam Cumhuriyeti Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komitesi Başkanı Mucteba Zünnur, el-Âlem Televizyonu'na verdiği röportajında bölgedeki Amerikan üsleri, uçak gemileri ve Siyonist rejim için hazırladıkları sürprizlere değindi:

 

 

36 Amerikan üssü füzelerimizin menzilinde olacak

 

“Caydırıcılık için gerekli inisiyatife sahibiz. ABD'nin bölgede Siyonist rejim dışında 36 askeri üssü var. Bize en yakın olanı Amerikan Beşinci Filosuna ev sahipliği yapan ve ülkenin toprak ve sahillerinin dörtte birini işgal eden Bahreyn üssüdür.

 

En uzak üs ise Hint Okyanusu'ndaki Diego Garcia adasında yer alan Amerikan üssüdür. Uzak yakın tüm bu üsler füzelerimizin menzili içindedir.”

 

 

ABD bize saldırırsa İsrail yarım saat dayanamaz

 

“Bugün istihbarat hegemonyasına sahibiz. Bölgedeki Amerikan üslerindeki değişiklik ve hareketlerden çok kısa sürede haberdar oluyoruz. Amerika bize saldırırsa İsrail yarım saat bile dayanamaz.”

 

 

O uçak gemisini içindeki 7000 mürettebatıyla batıracağız

 

“Amerikalılar bir uçak gemilerinde 60-70 uçak olduğunu söylüyorlar. Her neyse, bizi uçak gemileriyle korkutmaya çalışıyorlar, fakat gemilerinin büyüklüğü onu bizim için sadece kolay bir hedef yapar. Bu gemiden kaç tane uçak kalkacak? Biz o uçak gemisini 7000 mürettebatıyla batıracağız. Bize saldırmayı düşünüyorlarsa bilsinler ki Allah'ın izniyle tüm bunları yapacak kudretteyiz.”

 

 

Medya Şafak